Perfectie in beregening.

Beregening is mogelijk voor iedereen!

Of het nu gaat om het beregenen van een sportveld, een park of een siertuin, wij zien altijd mogelijkheden en denken in oplossingen. Wij snappen namelijk als geen ander dat u als gemeente trots wilt zijn op een schitterend sportcomplex en dat u als bedrijf kiest voor een prachtige hoteltuin of siertuin in uw kantoorpand. Dit zou het middelpunt van belangstelling moeten zijn.

Dat kan alleen als u van tevoren goed geadviseerd bent over de juiste installatie voor uw toepassing! De oplossing is eenvoudig te installeren en handmatig of automatisch te bewaken, net waar uw voorkeur naar uitgaat. Door middel van een op maat gemaakt onderhoudscontract, bent u ervan verzekerd dat uw installatie optimaal werkt en uw groenvoorziening er schitterend bij ligt.

Tevreden klanten

Door jarenlange ervaring beschikken wij over een groot klantenbestand, dat zich verspreidt over heel Nederland. Veel gemeenten, bedrijven, adviesbureaus en particulieren zijn u naar tevredenheid voorgegaan. Benieuwd naar hun ervaring?

Veel gemeenten, bedrijven, adviesbureaus en particulieren zijn u voorgegaan.

Bent u benieuwd naar hun ervaringen?

Check de referenties

Storing? We zijn 24/7 bereikbaar op 0174 - 670 230

© Van Oosten Beregeningssystemen, Naaldwijkseweg 378, 2691 RA ‘s-Gravenzande - 0174-670230 - info@vanoostenberegening.nl
Home - Contact - Algemene voorwaarden - Disclaimer