Perfectie in beregening van uw voetbalvelden.

Kosten besparen door beregening van uw voetbalvelden.

Om uw voetbalvelden in optimale staat te houden, is beregening van de speelvelden noodzakelijk. Het niet of niet goed beregenen van de velden kan zelfs inhouden dat uw onderhoudskosten hoger uitvallen dan gewenst en dat wil niemand!

Naast besparing van de kosten zorgen wij dat uw beregeningsinstallatie zo is ingesteld dat uw velden in optimale conditie blijven. Door milieubewust te ondernemen wordt bij het installeren van uw beregeningsinstallatie rekening gehouden met het feit dat de installatie zuinig omspringt met het kwalitatief goede water dat wij in Nederland hebben. Een ander belangrijk voordeel is dat u door het behoud van hoogwaarde sportvelden afgelastingen tot een minimum kunt beperken.

Producten en technieken

Op de meeste voetbalvelden plaatsen wij volautomatische beregeningsinstallaties met pop-up sproeiers. Het aantal sproeiers kan variëren van 8 tot 27 sproeiers per voetbalveld. In de ontwerpfase worden alle mogelijkheden toegelicht en wordt u meer verteld over het Toro TriComm systeem.

Kunstgrasveld beregenen

Ons advies is om ook uw kunstgrasveld te beregenen, voornamelijk met het doel om de spelers van uw voetbalteam te sparen. Een goed beregend voetbalveld van kunstgras zorgt namelijk voor een betere balcirculatie en voor minder wrijving.

Sportaccommodaties

Hieronder vindt u een select aantal referenties. Bent u op zoek naar nog meer referenties van de sportaccommodaties die onze beregeningsinstallaties gebruiken, dan sturen wij u deze graag toe. 
Vraag ze hier aan! 

Veel gemeenten, bedrijven, adviesbureaus en particulieren zijn u voorgegaan.

Bent u benieuwd naar hun ervaringen?

Check de referenties

Storing? We zijn 24/7 bereikbaar op 0174 - 670 230

© Van Oosten Beregeningssystemen, Naaldwijkseweg 378, 2691 RA ‘s-Gravenzande - 0174-670230 - info@vanoostenberegening.nl
Home - Contact - Algemene voorwaarden - Disclaimer