Tennissen op een baan die in topconditie is.

Gras of gravel? Alle tennisbanen perfect beregend!

Iedere tennisser heeft een voorkeur voor het spelen op een gras- of gravelbaan. Maar wat voor beide soorten ondergronden geldt, is dat het alleen prettig tennist op een baan die op een juiste manier vochtig gehouden is.

Producten en technieken

Gravel, French Court, Canada Tenn en gravelbanen op afschot voorzien wij van een verzonken beregeningsinstallatie. Voor tennisbanen zijn echter veel mogelijkheid voor de opstelling van de sproeiers, in overleg komen wij tot de juiste keuze voor uw banen. Sproeit u liever iedere baan afzonderlijk? Dan kan dat geregeld worden door een programma op uw computer, tablet of smartphone. Met één druk op de knop bepaalt u zo welke sproeiers aangezet worden.

Gravel beregenen

Bij een gravelbaan is beregenen echt cruciaal, op deze manier wordt namelijk stofvorming op de baan voorkomen. Bij het vochtig houden van de baan letten wij op een gelijkmatige verneveling. Waar een te droge baan zorgt voor stof en hardheid, zorgt een te natte baan juist voor een moeilijk tennisspel.

Sportaccommodaties

Hieronder vindt u een select aantal referenties. Bent u op zoek naar nog meer referenties van de sportaccommodaties die onze beregeningsinstallaties gebruiken, dan sturen wij u deze graag toe. 
Vraag ze hier aan! 

Veel gemeenten, bedrijven, adviesbureaus en particulieren zijn u voorgegaan.

Bent u benieuwd naar hun ervaringen?

Check de referenties

Storing? We zijn 24/7 bereikbaar op 0174 - 670 230

© Van Oosten Beregeningssystemen, Naaldwijkseweg 378, 2691 RA ‘s-Gravenzande - 0174-670230 - info@vanoostenberegening.nl
Home - Contact - Algemene voorwaarden - Disclaimer