Snel en spectaculair hockeyspel op uw (semi-)waterveld.

Bespaar op kosten door beregening van uw hockeyvelden

Net voor de wedstrijd of in de pauze nog even het hockeyveld beregenen om hem weer in optimale conditie te krijgen, dat is fijn voor de spelers! Indien genoeg water gevallen is en het veld al in de juiste conditie is om te bespelen, dan is het voor u als vereniging handig dat de sproeiers geblokkeerd worden door een begrenzer in de vorm van een beregeningsautomaat. Zo voorkomt u onnodig besproeien van de velden en bespaart u kosten! Dat is nog eens een slimme manier van beregenen van uw hockeyvelden.

Producten en technieken

De hockeyvelden worden aan de buitenkant van het veld voorzien van turbo pop-up sproeiers of van stalen masten met daarop kanonsproeiers. Deze hebben een radius van 40 tot 57 meter. Indien de beregeningscyclus geactiveerd wordt, worden omstanders door middel van een hoornsignaal hierover ingelicht.

Kunstgrasveld beregenen

Tegenwoordig bestaan veel (semi-)watervelden binnen de hockeywereld uit kunstgras. Door de juiste beregening kan voor de beste speelcondities gezorgd worden, wat leidt tot minder blessures bij uw spelers

Sportaccommodaties

Hieronder vindt u een select aantal referenties. Bent u op zoek naar nog meer referenties van de sportaccommodaties die onze beregeningsinstallaties gebruiken, dan sturen wij u deze graag toe. 
Vraag ze hier aan! 

Veel gemeenten, bedrijven, adviesbureaus en particulieren zijn u voorgegaan.

Bent u benieuwd naar hun ervaringen?

Check de referenties

Storing? We zijn 24/7 bereikbaar op 0174 - 670 230

© Van Oosten Beregeningssystemen, Naaldwijkseweg 378, 2691 RA ‘s-Gravenzande - 0174-670230 - info@vanoostenberegening.nl
Home - Contact - Algemene voorwaarden - Disclaimer