Putten en chippen, precies zoals u het gepland had.

Een prachtig onderhouden golfbaan door beregening

Iedere golfliefhebber houdt van de rust en het natuurlijke effect dat een golfbaan uitstraalt, echt even ontsnappen aan de drukte van alledag. Het logische gevolg hiervan is dat golf een steeds populairdere sport wordt. Door de toenemende drukte op de golfbaan krijgt het gras dagelijks veel te verduren. Een goede beregeningsinstallatie zorgt dat uw golfbaan in goede conditie en prachtig groen blijft.

De opstelling van de beregeningsinstallatie luistert nauw. Op de meeste golfbanen worden verschillende trajecten beregend en zodra hier overlap tussen ontstaat, kan dit invloed hebben op de groei van het gras. Ook daarin denken wij graag met u mee!

Producten en technieken

Het type beregeningsinstallaties voor golfbanen is onder meer afhankelijk van het ontwerp en het gewenste traject dat beregend dient te worden. Voor dit proces maken wij gebruik van twee merken computergestuurde systemen, te weten Rain Bird en Toro. Daarnaast worden de elektro- en pompinstallaties voorzien van Grundfos meertraps centrifugaal pompen. Bij bronwater wordt gebruikgemaakt van de Grundfos onderwaterpomp en voor beide pompen geldt dat de frequentie geregeld kan worden.

Sportaccommodaties

Hieronder vindt u een select aantal referenties. Bent u op zoek naar nog meer referenties van de sportaccommodaties die onze beregeningsinstallaties gebruiken, dan sturen wij u deze graag toe. 
Vraag ze hier aan! 

Veel gemeenten, bedrijven, adviesbureaus en particulieren zijn u voorgegaan.

Bent u benieuwd naar hun ervaringen?

Check de referenties

Storing? We zijn 24/7 bereikbaar op 0174 - 670 230

© Van Oosten Beregeningssystemen, Naaldwijkseweg 378, 2691 RA ‘s-Gravenzande - 0174-670230 - info@vanoostenberegening.nl
Home - Contact - Algemene voorwaarden - Disclaimer