Perfectie in beregening op ieder gebied.

De juiste beregeningsinstallatie voor uw toepassing!

Door de jarenlange ervaring van Van Oosten Beregeningssystemen vinden wij ook voor uw toepassingsgebied de juiste beregeningsinstallatie. Of het nu gaat om het besproeien van uw voetbalveld, golfbaan, park of siertuin, wij ondersteunen u in het maken van de juiste keuze voor de beregeningsinstallatie tot aan de ingebruikname en het onderhoud ervan.

Hoe werkt een beregeningsinstallatie?

Een beregeningsinstallatie kan op meerdere manieren bedient worden. Wenst u bijvoorbeeld handmatig te beregenen? Dan kunt u met één draai aan een sleutelcontact het beregenen starten, erg handig om zo net voor een hockeywedstrijd het veld vochtig te maken. 

Wij kunnen u ook meer zekerheid bieden over de conditie van bijvoorbeeld uw tennisbaan, siertuin of buitenbak. Met uw tablet of smartphone kunt u namelijk de conditie van het veld of de baan checken. Is het nodig om extra te bergenen? Dan regelt u dat met één druk op de knop.

Service en onderhoud

Maar daar houdt het niet op. Zelfs nadat de installatie in gebruik is genomen, staan wij 24/7 voor u klaar. In het geval van slijtage of onverhoopte storing heeft u een vast aanspreekpunt, zo kunnen wij u ervan verzekeren dat wij zo snel mogelijk ter plekke zijn en er zo min mogelijk afgelastingen plaats hoeven te vinden.

Milieubewust

Bij de verschillende manieren van beregenen is het zelfs mogelijk om uit diverse bronnen te putten. Denk hierbij aan leiding- en slootwater, maar ook aan opgeslagen regenwater uit een bassin. U bent helemaal milieubewust bezig als u ervoor kiest om het overtollige water op te vangen en middels drainage af te laten voeren. Dit water kan opgeslagen worden en dienen als bron voor de beregeningsinstallatie.

Veel gemeenten, bedrijven, adviesbureaus en particulieren zijn u voorgegaan.

Bent u benieuwd naar hun ervaringen?

Check de referenties

Storing? We zijn 24/7 bereikbaar op 0174 - 670 230

© Van Oosten Beregeningssystemen, Naaldwijkseweg 378, 2691 RA ‘s-Gravenzande - 0174-670230 - info@vanoostenberegening.nl
Home - Contact - Algemene voorwaarden - Disclaimer