Uw veld in topconditie, net als uw sporters.

Door de juiste beregening bereiken uw sporters de beste resultaten

Om de de speelvelden, banen en renbak in optimale conditie te houden, is het van belang dat deze op een juiste manier beregend worden. Of het nu gaat om het besproeien van uw honkbalveld, golfbaan, hockeyveld of buitenbak, wij ondersteunen u in het maken van de juiste keuze voor de beregeningsinstallatie.

Hoe werkt een beregeningsinstallatie?

Een beregeningsinstallatie kan op meerdere manieren bedient worden. Wenst u bijvoorbeeld handmatig te beregenen? Met één draai aan een sleutelcontact kunt u het beregenen starten, erg handig om zo net voor een tennistoernooi het veld vochtig te maken. 

Wij kunnen u ook meer zekerheid bieden over de conditie van bijvoorbeeld uw voetbalveld. Met uw tablet of smartphone kunt u namelijk de conditie van het veld of de baan checken. Als het nodig is om extra te bergenen, dan regelt u dat ter plekke met één druk op de knop.

Service en onderhoud

Maar daar houdt het niet op. Zelfs nadat de installatie in gebruik genomen is, staan wij 24/7 voor u klaar. In het geval van slijtage of onverhoopte storing heeft u een vast aanspreekpunt, zo kunnen wij u ervan verzekeren dat wij altijd zo snel mogelijk ter plekke zijn en er zo min mogelijk afgelastingen plaats hoeven te vinden.

Milieubewust

Bij de verschillende manieren van beregenen is het zelfs mogelijk om uit diverse bronnen te putten. Denk hierbij aan leiding- en slootwater, maar ook aan opgeslagen regenwater uit een bassin. U bent helemaal milieubewust bezig als u ervoor kiest om het overtollige water op te vangen en middels drainage af te laten voeren. Dit water kan opgeslagen worden en dienen als bron voor de beregeningsinstallatie. 

Sportaccommodaties

Hieronder vindt u een select aantal referenties. Bent u op zoek naar nog meer referenties van de sportaccommodaties die onze beregeningsinstallaties gebruiken, dan sturen wij u deze graag toe. 
Vraag ze hier aan! 

Storing? We zijn 24/7 bereikbaar op 0174 - 670 230

© Van Oosten Beregeningssystemen, Naaldwijkseweg 378, 2691 RA ‘s-Gravenzande - 0174-670230 - info@vanoostenberegening.nl
Home - Contact - Algemene voorwaarden - Disclaimer