Goed contact en vertrouwen is alles voor ons!

Service en vertrouwen staan bij ons hoog in het vaandel

Wij zijn op zoek naar een (leerling) watertechnisch monteur.
Check hier de hele vacature!

Van Oosten Beregeningssystemen onderscheidt zich al jaar en dag op het gebied van automatisering in de wereld van beregening. Dit doen wij met veel plezier voor verschillende sportaccommodaties, parken en siertuinen. Het vak biedt veel uitdaging door de interessante techniek, besturing en automatisering die komt kijken bij de installatie van een beregeningssysteem.

  “Van Oosten Beregeningssystemen mag groeien, maar
het hoeft niet. Ik wil net als de vorige eigenaar goed contact onderhouden met de klant.”

Dennis Phillipi

Niet te overtreffen service

Aangezien wij tegelijkertijd met de levering van kwaliteit zorgen voor een stuk niet te overtreffen service, kunnen de adviesbureaus, gemeenten, bedrijven en particulieren die wij bedienen met een gerust hart vertrouwen op onze beregeningsinstallaties. Treden onverhoopte of onverwachte complicaties op, dan zijn wij ook op dat moment dat juiste partij om u te ontzorgen. Wij staan echt 24/7 voor u klaar.

VCA gecertificeerd

Veiligheid van personeel staat bij ons boven alles! Wij dragen daarom met veel trots het VCA keurmerk, wat inhoudt dat onze werkveiligheid in orde is. Daar kunnen u en onze medewerkers op bouwen!

Veel gemeenten, bedrijven, adviesbureaus en particulieren zijn u voorgegaan.

Bent u benieuwd naar hun ervaringen?

Check de referenties

Storing? We zijn 24/7 bereikbaar op 0174 - 670 230

© Van Oosten Beregeningssystemen, Naaldwijkseweg 378, 2691 RA ‘s-Gravenzande - 0174-670230 - info@vanoostenberegening.nl
Home - Contact - Algemene voorwaarden - Disclaimer