Duurzame oplossing voor uw vraag.

Altijd een passend, milieubewust en energiebesparend advies.

De keuze voor een beregeningsinstallatie maakt u niet dagelijks en hoeft u ook niet alleen te maken, wij voorzien u in dit proces van professioneel advies. Van Oosten Beregeningssystemen snapt namelijk dat u zo lang mogelijk profijt wilt hebben van een goed onderhouden speelveld, park of siertuin.

In een bezoek aan uw (sport)accommodatie en in het aanvullend adviesgesprek laten wij u met diverse installaties kennismaken. Wij kennen verschillende manieren van beregenen en afhankelijk van uw doelstelling wordt de juiste methode gekozen. Zo komen we samen tot de geschikte pompinstallatie voor bijvoorbeeld uw siertuin, hockeyveld of golfbaan. In het advies nemen wij ook mee voor welke waterbron u het beste kunt kiezen: bron-, sloot- of regenwater.

Wilt u een adviesgesprek inplannen?

Milieubewust en energiebesparend

Welke installatie wij ook bij u installeren, u bent altijd gegarandeerd van een milieubewuste en energiebesparende keuze. Door het selecteren van de juiste leveranciers installeren wij namelijk alleen maar duurzame oplossingen. Bij geadviseerd periodiek onderhoud van deze maatschappelijk verantwoorde pompen heeft u minder storingen en weinig omkijken naar de installatie. Op de pomp die u koopt bieden wij u een aantal jaar garantie. Hoe veel jaar dit exact is, is afhankelijk van de pomp die u gekozen heeft.

Veel gemeenten, bedrijven, adviesbureaus en particulieren zijn u voorgegaan.

Bent u benieuwd naar hun ervaringen?

Check de referenties

Storing? We zijn 24/7 bereikbaar op 0174 - 670 230

© Van Oosten Beregeningssystemen, Naaldwijkseweg 378, 2691 RA ‘s-Gravenzande - 0174-670230 - info@vanoostenberegening.nl
Home - Contact - Algemene voorwaarden - Disclaimer