Samenwerken voor het optimale resultaat.

Ontwerpplannen klaar? Aanleggen maar!

Na het kiezen van de juiste beregeningsinstallatie en het overeenkomen van een startdatum kunnen de graafwerkzaamheden beginnen. In projecten waar wij met meerdere aannemers te maken hebben, bijvoorbeeld bij de aanleg van een honkbalaccommodatie, starten wij altijd in overleg. Zo wordt de ene keer gestart met het leidingwerk, gevolgd door het aanleggen en monteren van de pompsets en elektravoorziening. Zodra de accommodatie afgewerkt is, worden de sproeiers tot slot op de juiste hoogte geplaatst.

Dit traject kan bij een ander project volledig anders gestructureerd worden. Alles is mogelijk en wordt in overleg met u gedaan.  Goed overleg, duidelijke afspraken en communicatie via korte lijnen zijn het allerbelangrijkste en heeft voordelen voor iedereen! Andere aannemers hoeven niet op ons te wachten en door helder te communiceren kunt u zo snel mogelijk uw accommodatie gebruiken waarvoor hij bestemd is.

Installatie in delen

Als u wenst dat de aanleg van de beregeningsinstallatie van bijvoorbeeld uw siertuin in delen gebeurt, dan is dat ook een optie. Wij houden altijd rekening met uw specifieke wensen, dus schroom niet om deze aan ons door te geven.

Veel gemeenten, bedrijven, adviesbureaus en particulieren zijn u voorgegaan.

Bent u benieuwd naar hun ervaringen?

Check de referenties

Storing? We zijn 24/7 bereikbaar op 0174 - 670 230

© Van Oosten Beregeningssystemen, Naaldwijkseweg 378, 2691 RA ‘s-Gravenzande - 0174-670230 - info@vanoostenberegening.nl
Home - Contact - Algemene voorwaarden - Disclaimer